Kuracie s udong rezancami a arašidovou omáčkou - INFINUTY
Recepty

Kuracie s udong rezancami a arašidovou omáčkou

Ivan Pozel

Čas prípravy: 30 minút
Počet porcií: 2

Ingrediencie:
- 300g kuracích pŕs
- Udong pšeničné rezance
- 2 stredne veľké mrkvy
- 100g bambusových výhonkov
- 50g čerstvých fazuľových lúskov
- sójová omáčka
- soľ
- chilli
- kokosový olej
- olivový olej
- 100% arašidové maslo

Postup:

Kuracie prsia si nakrájame na kocky a orestujeme na panvici s kokosovým olejom. Po pár minútach pridáme lyžicu arašidového masla a miešame kým mäso nie je celé obalené. Na druhej panvici rozpálime olivový olej a pridáme fazuľové lúsky, na plátky nastrúhanú mrkvu a bambusové výhonky. Chvíľu restujeme a následne dochutíme sójovom omáčkou.

V hrnci si zatiaľ necháme zovrieť vodu a na 3 minúty do nej vložíme udong pšeničné rezance. Následne vodu scedíme a rezance naservírujeme na tanier. Na ne dáme mrkvu, fazuľové lúsky a bambusové výhony. Na záver servírujeme kuracie kúsky.
Na menšej panvici ešte rozpálime lyžicu kokosového oleja, pridáme dve lyžice arašidového masla a štipku soli a chilli. Vznikne nám tekutá omáčka, ktorou následne môžeme poliať mäso, prípade podávame v osobitnej miske kde si budeme jedlo namáčať.

Súvisiace články
Kuracie stripsy s makadamovými orechmi (vhodné pre paleo, Whole30 a keto diéty)
makadamove orechy

Kuracie stripsy s makadamovými orechmi (vhodné pre paleo, Whole30 a keto diéty)

Grillovaná cuketa s mätou, bazalkou a píniovými orieškami.
píniové orechy

Grillovaná cuketa s mätou, bazalkou a píniovými orieškami.

Vegánske smoothie s chrumkavým arašidovým maslom.
arašidové maslo

Vegánske smoothie s chrumkavým arašidovým maslom.

Tiramisu s Pistáciovým maslom s belgickou bielou čokoládou.
pistáciové maslo

Tiramisu s Pistáciovým maslom s belgickou bielou čokoládou.

Napísať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená